Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

banda politie ancheta
Categorie: Știri locale

Echipajele de urgență au fost alertate, miercuri după-amiază, prin 112, după ce, la marginea satului Inotești, din comuna Colceag, o persoană a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

“La data de 15 septembrie, în jurul orei 17.40, polițiștii Secției rurale nr. 6 Ciorani au fost sesizați, prin apel 112,  de către un bărbat, cu privire la faptul că în canalul de colectare a apelor pluviale situat pe DJ 102 N, la ieșire din satul Inotești, se află o persoană de sex bărbătesc, posibil decedată”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Cadavrul a fost recuperat de un echipa al ISU Prahova.

Poliția a anunțat, joi dimineață, că victima a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat de 64 de ani, din localitate, care obișnuia să pescuiască în zonă.

Potrivit IJP Prahova, trupul victimei nu prezenta urme de violență, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto ilustrație

Back To Top