Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cursa galop hipodrom ploiesti
Categorie: Știri locale

Hipodromul Ploieşti va găzdui duminică, pe 19 septembrie, reuniunea hipică având ca principal eveniment cursa de galop dotată cu Premiul Jockey Club. Aceasta este organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român.

Întrecerea cailor din rasa Pur Sânge Englez este programată în jurul orei 11.00, însă reuniunea va debuta la ora 10.00 şi va avea în program alte curse hipice demonstrative, precum şi momente artistice propuse de talentata Daria Ştefan, artista în vârstă de 17 ani, elevă la secţia de jazz-muzică uşoară a Colegiului Naţional de Muzică „Dinu Lipatti”, urmând să susţină recitalul intitulat „A Taste of Jazz”, au anunțat reprezentanții CSM Ploiești.

Totodată, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba gratuit cu poneiul.

Condiții de participare la evenimentele de la Hipodrom

Spectatorii vor putea fi prezenţi la eveniment în condiţiile impuse de reglementările legale în vigoare, care permit accesul:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei, au mai transmis reprezentanții CSM Ploiești.

Back To Top