Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

locuinte anl valeni
Categorie: Știri locale

15 unități locative construite în cadrul programul de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate în această săptămână de ANL, la Vălenii de Munte.

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Dezvoltării, este vorba despre șapte garsoniere și opt apartamente cu 2 camere, valoarea investiției fiind de 2.631.305,06 lei (inclusiv TVA).

Agenția a finalizat în Prahova, prin intermediul acestui program lansat în 2001, 818 unități locative, în: Ploieşti (402), Câmpina (80), Buşteni (51), Vălenii de Munte (88), Sinaia (168), Azuga (29).

Locuințele pot fi cumpărate de chiriași

Locuinţele construite în cadrul programului sunt ridicate pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii.

Locuinţele pentru tineri pot fi achiziţionate de chiriași, după o perioadă de închiriere de minimum un an, prin achitarea de rate lunare egale către autorităţile publice locale.

Foto: Ministerul Dezvoltării

Back To Top