Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccin anti-covid doza
Categorie: Știri locale

Marți, pe 28 septembrie, începe, la nivel național, administrarea celei de-a treia doze de vaccina anti-Covid, persoanelor care au fost imunizate cu scehamă completă de cel puțin șase luni.

Cei care vor să facă a treia doză de vaccin se pot prezenta direct la centre. În Prahova sunt disponibile 19 astfel de puncte:

SALA DE SPORT TINERETULUI – BAICOI ZILNIC 8-20 Pfizer
SALA MULTIFUNCTIONALA – SC. GIMNAZIALA MANECIU PAMANTENI ZILNIC 8-20 Pfizer
LICEUL AUREL VLAICU – SALA DE SPORT BREAZA ZILNIC 8-20 Pfizer
SCOALA GIMNAZIALA  GEORGE ENESCU SINAIA – SALA DE SPORT L-S 8-20 Pfizer, Moderna
CAMIN CULTURAL VARBILAU L-S 8-20 Pfizer
SALA DE FESTIVITATI A CLUBULUI MINERU FILIPESTII DE PADURE ZILNIC 8-20 Pfizer
CENTRUL CULTURAL NICOLAE IORGA VALENII DE MUNTE ZILNIC 14-20 Pfizer
CAMIN CULTURAL CORLATESTI, COMUNA BERCENI ZILNIC 8-20 Pfizer
SALA DE SPORT BUCOV ZILNIC 8-20 Moderna
CENTRUL CULTURAL M. VITEAZUL Barcanesti ZILNIC 8-20 Pfizer
SALA DE SPORT DIN BRAZII DE SUS ZILNIC 8-20 Pfizer
SPITAL DE PSIHIATRIE VOILA ZILNIC 7-19 Pfizer
SALA SPORT VALEA CALUGAREASCA ZILNIC 8-20 Pfizer
CANTINA CENTRU DE PLASAMENT PLOPENI ZILNIC 8-20 Moderna
SALA SPORT -MIZIL L-V 8-20 Moderna
COLEGIUL NATIONAL AL I CUZA SALA DE SPORT ZILNIC 8-20 Pfizer
CENTRUL CULTURAL AUREL STROE BUSTENI ZILNIC 8-20 Pfizer/Moderna
CASA DE CULTURA URLATI ZILNIC 8-20 Pfizer
CENTRUL MEDICAL MEDIURG ZILNIC 8-20 J&J, Pfizer
CASA TINERETULUI CAMPINA ZILNIC 8-20 Pfizer

 

Pfizer sau Moderna

A treia doză va fi administrată numai din ser bazat pe tehnologia ARN mesager.

“Având în vedere evoluția epidemiologică severă din România și necesitatea asigurării  protecției maximale a cetățenilor împotriva COVID-19, membrii CNCAV au  hotărât în unanimitate, pe baza datelor științifice disponibile, necesitatea administrării dozei de rapel, începând cu data de 28 septembrie, pentru toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile pe baza de ARN  mesager. (…) Persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna). Având în vedere că în România imunizarea cu Johnson&Johnson a început la data de 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesară, la acest moment, administrarea dozei de rapel. Detaliile privind această recomandare vor fi stabilite în perioada următoare, pe măsură ce vor fi disponibile noi date științifice”, a informat Prefectura Prahova.

Grupe de risc

Administrarea acestei doze este ferm recomandată persoanelor vulnerabile cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de vârstă), persoanele din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare. De asemenea, administrarea dozei a treia este recomandată persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.

Echipe mobile și în noua etapă a campaniei de vaccinare

Pentru persoanele din centrele medico-sociale și rezidențiale, imobilizate la domiciliu sau fără adăpost, se va utiliza aceeași modalitate de vaccinare, respectiv cu ajutorul echipelor mobile puse la dispoziție de către Direcția de Sănătate Publică Prahova. Beneficiarii vor primi adeverințe de vaccinare unde va fi specificată schema de vaccinare, cu menționarea celor trei doze efectuate.

Back To Top