Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa oprita robinet
Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat că va opri temporar furnizarea de apă potabilă pentru abonații care locuiesc în cartierele Platou Izvor și Izvor din orașul Sinaia.

Măsura este valabilă miercuri, 29 septembrie 2021, între orele 9.00-15.00, pentru devierea unei conducte la intrarea în cartierul Platou Izvor, intervenție necesară în vederea amenajării unui sens giratoriu în această zonă.

“Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru disconfortul creat și roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei. Reluarea distribuției apei potabile se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că, înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare”, se arată în informarea transmisă de reprezentanții companiei.

Back To Top