Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tamponare
Categorie: Știri locale

Un accident care părea să se fi soldat doar cu pagube materiale face acum obiectul unei anchete penale, a anunțat, miercuri, IJP Prahova.

Evenimentul s-a produs marți după-amiază, pe DN 1, iar una dintre persoanele implicate s-a prezentat câteva ore mai târziu, la un spital din București, reclamând că a suferit vătămări corporale.

“În data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați de către o unitate medicală din municipiul București despre faptul că, în cadrul unității s-a prezentat un bărbat care susține că ar fi fost implicat într-un accident rutier pe DN 1-E60, în urma căruia a suferit vătămări corporale.

Urmare a verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.50, pe DN1-E60, ar fi avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați în vârstă de 29 de ani, respectiv 34 de ani.

Deplasați la fața locului, polițiștii au procedat la testarea alcoolscopică a celor doi conducători auto, rezultatul fiind 0.

Întrucât la momentul producerii accidentului rutier, cei doi conducători nu au dorit transportarea la spital, accidentul a fost soluționat ca eveniment rutier cu pagube materiale”, a anunțat IJP Prahova. 

Amenda s-a transformat în dosar penal

Inițial, față de bărbatul în vârstă de 28 de ani s-a luat doar măsura sancționării contravenționale conform OUG 195/2002 R. privind circulația pe drumurile publice.  “Având în vedere faptul că, ulterior conducătorul auto în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o unitate medicală, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top