Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

conrol razie politie pandemie microbuze
Categorie: Știri locale

IJP Prahova a prezentat, vineri după-amiază, bilanțul verificărilor efectuate cu o zi în urmă, în localități din Prahova în care rata infectărilor este foarte ridicată (VEZI DETALII). Controalele au vizat modul în care sunt respectate restricțiile impuse.

Aproximativ 40 de polițiști prahoveni  împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, fiind legitimate 200 de persoane și controlate 120 de autovehicule, 60 de societăți comerciale au fost verificate și 30 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 45 de sancțiuni, în valoare totală de 9.155 de lei, a anunțat IJP Prahova.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza unor localități cu incidența peste 6 la mie (Gura Vadului, Tătaru, Slănic, Vâlcănești, Brebu, Cocorăștii Mislii, Surani), dar și în comunele Bănești și Poiana Câmpina.

“Amintim faptul că în toate localitățile în care incidența cumulată a cazurilor, în ultimele 14 zile este mai mare de 6/1000 de locuitori, să fie instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului Sănătății și al ministrului Afacerilor Interne, în toate spațiile publice închise și deschise”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Foto: arhiva IJP Prahova

Back To Top