arestat preventiv catuse
Categorie: Știri locale

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, vineri după-amiază, de către un angajat al unei stații de alimentare cu carburant din municipiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să umble la seiful amplasat într-un birou nedestinat clienților, cu intenția de a sustrage bani.

“Polițiștii au identificat făptuitorul, în persoana unui bărbat, în vârstă de de 33 ani, domiciliat în municipiul Ploiești. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta ar fi intrat în unitatea respectivă, iar pe holul care duce către grupul sanitar a observat că un birou avea ușa deschisă, moment în care ar fi pătruns în interior și ar fi încercat să sustragă bani dintr-un seif. Bărbatul nu a reușit să ducă activitatea la sfârșit, întrucât a fost surprins de către un angajat al societății, care ulterior a contactat organele de poliție”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Individul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Foto ilustrație

Back To Top