Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

disparuta ploiesti ana dinu
Categorie: Știri locale

Polițiștii Secției 1 Ploiești au fost alertați, în noaptea de miercuri spre joi, de către un bărbat, cu privire la dispariția unei tinere din municipiu.

Ana Iuliana Dinu, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Ploiești și nu a mai revenit. Polițiștii au fost alertați azi-noapte, în jurul orei 1.00, cu privire la situația acesteia.

Tânăra are ,165 m înălțime, 55 de kg, constituție slabă, păr brunet cu nuanțe de roșcat, purtând meșă, lăsată pe spate, ochii căprui, față ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării purta blugi de culoare deschisă, o geacă de blugi de culoare deschisă, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport, cu talpă albă și material negru.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: IJP Prahova

Back To Top