Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

echipa politie carantina
Categorie: Știri locale

Carantină de noapte, în mai multe zone din județ, din cauza riscului crescut de infectare cu Covid.  CJSU a emis, joi seară, o nouă hotărâre privind restricțiile valabile în localitățile prahovene, în funcție de incidență.

Hotărârea CJSU Prahova poate fi consultată AICI.

Prefectura Prahova a publicat, AICI, restricțiile valabile pe intervale de incidență.

Carantină de noapte asociată și cu alte măsuri

“În plus, conform Ordinului comun al ministrului sănătăţii şi al ministrului afacerilor interne nr. 874/81/2020, cu modificările și completările ulterioare,

1.            se menține obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, în spaţiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spaţiile comerciale, precum și în spații publice deschise: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, staţii pentru transportul în comun, pe o rază de 50 metri în jurul unităților de învățământ pentru persoanele care staționează în acest perimetru;

2.            în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

 Sunt exceptate de la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise persoanele care desfășoară activități, inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu persoanele cu care locuiesc”, au mai transmis reprezentanții Prefecturii.

Risc crescut de infectare

Rata infectărilor pe județ a ajuns, joi, la peste 5 (VEZI DETALII). În 21 de localități, cu incidența peste 6 la mie, este valabilă carantina de noapte (de vineri până duminică până la 7,5 cazuri active și toată săptămâna, după depășirea acestui prag).

69 de comune și orașe, inclusiv municipiile Ploiești și Câmpina, sunt în scenariul roșu la acest moment. În toate aceste localități, certificatul Covid este obligatoriu pentru accesul în anumite spații sau la unele evenimente.

 

Foto ilustrație (b1.ro)

Back To Top