Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

indemnizatii ilegale perchezitii prahova
Categorie: Știri locale

Indemnizații de tipul celor acordate în starea de urgență sau de creștere a copilului  ar fi fost încasate ilegal de mai mulți prahoveni. Polițiștii fac, astăzi, percheziții într-un dosar de înșelăciune și fals în declarații.

IJP Prahova a anunțat că 16 persoane sunt vizate de anchetă.

Indemnizații obținute ilegal în starea de urgență

Cercetările au arătat că persoanele bănuite ar fi obținut în mod ilegal bani de la bugetul de stat cu titlu de indemnizații de sprijin, pe durata stării de urgență instituită în contextul pandemiei cu SARS-CoV-2. Totodată, ar fi solicitat acordarea de indemnizații pentru creștere a copilului în baza unor venituri declarate fictiv, anunță IJP.

Sursa citată precizează că prejudiciul cauzat este de peste 26.000 de lei, urmând ca prin acțiunile desfășurate în această dimineață să se împiedice obținerea frauduloasă a sumei de aproximativ 1.600.000 de lei, informează IJP Prahova.

Polițiștii vor conduce audieri 16 persoane. În funcție de rezultatul cercetărilor, față de suspecţi vor fi dispuse măsuri preventive.

În ultimele luni, anchetatorii din Prahova au descoperit și alte asemenea situații (VEZI DETALII).

Update - Declarații în fals, pe propria răspundere, pentru obținerea ajutoarelor

IJP Prahova a anunțat că acțiunea de marți a vizat domiciliile unor persoane din Mizil și Sângeru.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iunie-decembrie 2020, persoanele bănuite ar fi  obținut de la Agenția Județenă pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova acordarea indemnizației de sprijin pe durata stării de urgență instituită în contextul pandemiei cu SARS-CoV-2. Totodată, ar fi solicitat acordarea indemnizație pentru creștere a copilului în baza unor venituri declarate fictiv.

Din primele verificări a rezultat faptul că, fiecare solicitant ar fi întocmit și o declarație pe propria răspundere cu privire la veridicitatea datelor referitoare la obținerea de venituri din drepturi de autor și drepturi conexe și imposibilitatea de a-și desfășura activitatea pe durata stării de urgență", potrivit noilor informații transmise de Poliția Prahova.

Imagini de la percheziții >>> AICI

Foto ilustrație

Back To Top