Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

actiune politie dn 1 filtre
Categorie: Știri locale

Echipaje ale Poliției Rutiere Prahova se află în mai multe puncte ale DN 1, miercuri dimineață, pentru o acțiune care vizează verificarea modului în care sunt respectate restricțiile (VEZI DETALII) în vigoare.

„Acțiunea este în desfășurare și urmărește verificarea legalității transportului rutier public de persoane, cât și pentru verificarea purtării măștii de protecție în interiorul microbuzelor/autobuzelor, in vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2”, a anunțat IJP Prahova.

Update acțiune rutieră

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat și desfășurat, miercuri, în intervalul 7.00 - 9.00, o acțiune pe D.N.1-E60, pentru verificarea legalității transportului public de persoane și a respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 în mijloacele de transport în comun. Cu această ocazie, au fost controlate 55 de autovehicule fiind efectuate aproximativ 30 de testări cu aparatul etilotest, context în care a fost reținut un permis de conducere și au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.200 de lei, a informat IJP Prahova.

Update - Microbuz cu pasageri condus de un șofer beat, pe DN 1

Foto: IJP Prahova

Back To Top