Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

retinut ordin de protecție
Categorie: Știri locale

Un bărbat care nu a putut sta departe de fosta iubită, deși femeia avea un ordin de protecție împotriva lui, a ajuns după gratii.

Polițiștii din Valea Călugărească au fost alertați vineri seară, în jurul orei 22.00, de femeia în cauză, care s-a trezit la ușă cu fostul concubin, un bărbat împotriva căruia obținuse, la începutul lunii octombrie, un odin de protecție.

“Din verificări a rezultat faptul că față de bărbat fusese emis, la începutul lunii octombrie, un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie la o distanță mai mica de 200 de metri fața de femeie și de locuință acesteia.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Vezi și: Judecătorii au respins ordinul de protecţie solicitat de o fată de 13 ani rămasă însărcinată după un viol

Foto ilustrație

Back To Top