Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

carantina spital rata de infectare
Categorie: Știri locale

În ciuda măsurilor restrictive în vigoare, la acest moment, în localitățile din județ, rata de infectare continuă să crească. În ultima săptămână, nu a mai rămas nicio localitate fără cazuri active și doar cinci comune mai sunt în afar scenariului roșu.

Miercuri, pe 20 octombrie, incidența pe județ, a fost calculată la 9,72 cazuri active la 1.000 de locuitori, cu nu mai puțin de 16 localități având incidența peste 10 la mie și, în total, 75 din 104 cu rata infectărilor peste 6 la mie!

VEZI ȘI: 90 de infectați, majoritatea pacienți, în opt focare Covid confirmate la Spitalul Județean, Schuller și CFR

Rata de infectare, la 20 octombie, conform DSP

rata infectare1

rata infectare2

rata infectare3

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență poate actualiza restricțiile impuse în funcție de rata infectărilor. Ultima hotărâre de acest fel a fost adoptată pe 14 octombrie, iar în zilele scruse de atunci numărul localităților care au incidența peste 6 la mie, de exemplu, aproape că s-a dublat.

Peste acest prag se instituie carantina de noapte în weekend, iar peste 7,5 la mie măsura este valabilă de luni până duminică. 

De asemenea, la peste 3 la mie, adică în aproape tot județul, Certificatul verde este obligatoriu pentru a participa la evenimente și accesul în anumite spații.

Back To Top