Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salubritatea controale garda de mediu
Categorie: Știri locale

Începând de luni, 15 noiembrie, Garda de Mediu Prahova  începe controale în județ, urmând a fi verificate toate entitățile responsabile de gestionarea deșeurilor. Salubritatea și operatorii din domeniu sunt, de asemenea, ținta controalelor.

 

Anunțul a fost făcut de comisarii de mediu din Prahova în cursul zilei de vineri. Acțiunea va fi demarată după o perioadă în care instituția a funcționat la cota de avarie.

VEZI ȘI: Atenție la deșeurile din construcții! Poliția Locală aplică amenzi de 1.000 de lei

“Având în vedere contextul pandemiei, a numărului mic de comisari rămași activi  , reprezentând mai puțin de jumătate din efectivul de comisari, datorat situației de focar covid cu care GNM CJ Prahova s-a confruntat în ultima perioadă, încă din luna octombrie până în prezent, comisarii GNM CJ PRAHOVA au reușit să facă față sesizărilor primite atât la sediul instituției cât și urgențelor primite pe telefonul de permanență”, au precizat reprezentanții  GNM – CJ Prahova.

Obiectivele vizate de controalele privind salubritatea și deșeurile

“În ceea ce privește situația defectuoasă a gestionării deșeurilor creată la nivelul județului Prahova , începând cu data de 15.11.2021, GNM CJ Prahova va demara controale de verificare  la toate entitățile responsabile de gestionarea deșeurilor municipale, la operatorii de salubritate, unitățile administrativ teritoriale, precum și la  stațiile de tratare sortare și transfer de pe raza județului Prahova” precizează Garda de Mediu – Comisariatul Județean Prahova în comunicatul transmis vineri.

Back To Top