Categorie: Știri locale

Doi tineri, de 17, respectiv 27 de ani, au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Ploiești.

Fapta s-ar fi petrecut la începutul verii, când cei doi ar fi reușit să sustragă aproape 12.000 de lei.

“În noaptea de 7/8 iunie a.c., în jurul orei 03:30, persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din municipiul Ploiești de unde ar fi sustras aproximativ 11.820 de lei.  În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate și depistate două persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi tineri în vârstă de 17, respectiv 27 de ani”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: 16 furturi din benzinării, în decurs de o lună, în județul Prahova. Cum acționau indivizii

Tinerii au fost reținuți pentru furt calificat

Polițiștii a precizat că, joi, în cauză au fost derulate trei percheziții, acțiuni în cadrul cărora „au fost identificate și ridicate mai multe bunuri susceptibile să fi fost folosite la comiterea infracțiunii”, menționează IJP Prahova.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, ei fiind bănuiți de furt calificat. Astăzi vor fi prezentați unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Foto ilustrație

Back To Top