politia tanar surani fara permis de conducere
Categorie: Știri locale

Zi cu ghinion pentru un tânăr de 20 de ani din Surani, care s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins de două ori la volan fără a avea permis de conducere!

Poliţiştii l-au oprit sâmbătă dimineaţă în trafic, în comuna Bălţeşti, după ce tânărul încercase iniţial să părăsească zona la vederea patrulei. După ce l-au legitimat, au constatat că acesta nu avea permis de conducere. Spre seară, acesta a mai fost prins o dată la volan.

Tânărul e cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere

"La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 10.40, polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au observat un autoturism care circula pe DC 47, către satul Lopatnița, iar la vederea polițiștilor a oprit pe partea dreaptă a drumului, a încercat să întoarcă, dar nu a reușit din cauza drumului îngust, după care a mers cu spatele circa 10 metri și a oprit autoturismul la semnalele sonore ale autospecialei de poliție. La solicitarea polițiștilor conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale dar și documentele autoturismului condus, fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Surani. Cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeași zi, în jurul orei 21.10, tânărul a fost depistat de către polițiști, în același sat, conducând același autoturism, menționând faptul că a vrut să mute mașina mai aproape de locuința prietenei sale", a precizat IPJ Prahova, într-un comunicat de presă transmis duminică.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvarșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", se mai arată în comunicat.

Citiţi şi: Prahovean cercetat pentru crearea unui post radio pirat

Back To Top