creșe corupție ploiești
Categorie: Știri locale

Reprezentanții Primăriei Ploiești nu au dorit să comenteze situația de la Centrul Creșe, în condițiile în care mai mulți angajați ai acestuia ar fi vizați de acuzații de corupție.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la perchezițiile derulate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar în care se fac cercetări pentru dare și luare de mită,  la creșele din municipiul Ploiești, municipalitatea nu face comentarii asupra acestei spețe.

Organele de cercetare acționează conform legii, iar în această situație justiția își va urma cursul, prezumția de nevinovăție fiind valabilă până la o sentință definitive”, se arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

Cinci persoane reținute în dosar

Informațiile apărute în spațiul public încă neconfirmate de anchetori arată că unii angajați de la Centrul Creșe ar fi sustras din mâncarea și produsele de igienă pentru copii. Totodată, aceștia i-ar fi oferit directoarei bani și “atenții” pentru a închide ochii la aceste furturi.

VEZI ȘI: Șefa Centrului Creșe Ploiești și patru angajate, reținute! Ar fi sustras din mâncarea copiilor (surse)

Primăria Ploiești, mesaj pentru părinți după ancheta de la Centrul Creșe

“Conducerea Primăriei își exprimă regretul fată de această situație și asigură părinții că activitatea din interiorul creșelor nu va fi afectată de aceste evenimente”, au mai transmis reprezentanții administrației locale, în comunicatul de marți.

Back To Top