cadavru fântână secăria
Categorie: Știri locale

Un bărbat a alertat autoritățile, marți dimineață, anunțând la 112 că fratele său ar zace mort într-o fântână din localitatea  prahoveană Secăria.

Din păcate, echipajele de urgență ajunse la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, victima fiind un tânăr de numai 33 de ani.

“La fața locului s-a deplasat o echipă operativă împreună cu un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Comarnic și un echipaj din cadrul Salvamont Sinaia care au procedat la scoaterea cadavrului din fântână.

Cu ocazia examinării vizuale sumare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Dosar penal deschis în cazul morții tânărului din Secăria

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei morții.

În cauză efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a mai anunțat IJP Prahova.

VEZI ȘI: Cercetări pentru ucidere din culpă, în cazul tânărului ploieștean găsit mort la Constanța

Foto ilustrație

Back To Top