accidente victime Ploiești
Categorie: Știri locale

Trei accidente rutiere, toate cu victime, au avut loc miercuri seară, pe raza municipiului Ploiești.

Primul eveniment a fost anunțat de IJP Prahova în jurul orei 17.30, după ce un pieton, bărbat de 52 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, a fost lovit de un autoturism condus de un șofer de 36 de ani. Victima a fost transportată la spital.

În jurul orei 20.00, pe prelungirea străzii Mărășești, trei mașini – conduse de doi bărbați de 18, respectiv 55 de ani, și de o femeie de 23 de ani au fost implicate, de asemenea, într-un accident rutier. Din impact a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 31 de ani din mașina condusă șoferiței.

VEZI ȘI: Accident cu patru mașini, la Urlați. Două persoane rănite

După mai puțin de două ore, Poliția anunța producerea unui al treilea eveniment rutier, pe raza municipiului Ploiești. Un autoturism condus de un șofer de 25 de ani și un altul condus de un șofer de 40 de ani au intrat în coliziune. Conducătorul auto de 40 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova, în niciunul dintre accidente nu au fost implicați șoferi aflați sub influența alcoolului.

Foto: captură Facebook/ INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top