Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașină poliție dosar penal numere
Categorie: Știri locale

Un șofer de 35 de ani, din Dâmbovița, este cercetat penal fiindcă a condus, pe drumurile publice, un autovehicul cu numere false. Bărbatul a fost depistat în trafic, pe DN 1, la Comarnic.

“La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Comarnic, pe D.N.1, la km 106, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Dâmbovița.

În urma verificării efectuate de către reprezentantul R.A.R Prahova privind concordanța între datele înscrise în certificatul de înmatriculare și numărul de identificare poansonat pe caroserie s-a constatat faptul că autoutilitara în cauză prezintă modificări ale numărului de identificare”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

VEZI ȘI: Dosar penal pentru un tânăr cu permisul suspendat, din Urlați. A fost prins conducând pe "interzis"

Foto ilustrație

Back To Top