Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
amenda-politieLa data de 6.03.2012, polițiștii de proximitate din cadrul Secției nr. 1 Poliție au organizat și participat la o acțiune în scopul prevenirii absenteismului școlar, a combaterii vânzării de alcool și tutun către minori și responsabilizarii comercianților .
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale.
Totodată, au fost depistați un 12 elevi, care absentau de la orele de curs. S-a procedat la conducerea acestora la unitatea de învățământ și încredințarea către directorul școlii. 
Totodată, în incinta unui local din Ploiești au fost depistați trei minori care consumau băuturi alcoolice. S-a procedat la sancționarea contravențională a angajatei societății care i-a servit pe cei trei minori cu băuturi alcoolice. 
Urmează să se informeze în scris conducerea unităților de învățământ din care fac parte elevii depistați în vederea luării măsurilor specifice în conformitate cu Regulamentele de Ordine Interioară.
Back To Top