Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bilanț covid 25 ianuarie
Categorie: Știri locale

Autoritățile din Prahova au anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 345 de noi cazuri Covid, iar rata infectărilor a urcat, astfel, la 4,38 la mie.

Noii pacienți au fost depistați după efectuarea a 1.292 (299 teste RT-PCR și 993 teste rapide). 

Din cele 2.644 de cazuri active (confirmări în ultimele 14 zile), 178 de pacienți sunt internați în secțiile de profil, iar 26 dintre ei sunt în stare gravă. Astfel, secțiile ATI-Covid din județ au rămas, din nou, fără niciun loc liber.

VEZI ȘI: Prima localitate din Prahova cu peste 1% din populație infectată cu Covid, în noul val pandemic

De la începutul pandemiei, în Prahova au fost confirmate 68.904 cazuri Covid, dintre care 63.535 de pacienți vindecați și 2.725 care au decedat. În ultimele 24 de ore, potrivit datelor DSP citate de Prefectura Prahova în bilanțul de azi, autoritățile județene au raportat și patru noi decese asociate Covid, survenite la trei bărbați cu vârste între 50 și 82 de ani, și o femeie, în vârstă de 78 de ani. Niciunul dintre pacienții care au decedat nu era vaccinat, mai menționează sursa citată.

VEZI ȘI: DSP solicită personal pentru “activități specifice instituirii stării de risc epidemiologic şi biologic pe teritoriul României”

 

Back To Top