Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rutieră Prahova
Categorie: Știri locale

Polițiștii biroului rutier Ploiești au organizat miercuri dimineață o acțiune rutieră care a avut ca scop verificarea legalității legalității transportului de persoane pe raza municipiului.

„Pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere cu implicarea autovehiculelor destinate transportului public de persoane prin curse regulate și ocazionale, verificarea legalității activităților de transport rutier și verificarea stării tehnice, ieri dimineață, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au desfășurat acțiuni de control în trafic, care au vizat autovehiculele destinate în acest scop.

Astfel, au fost verificate 43 de autovehicule de transport persoane, iar pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 600 de lei.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, în scopul asigurării transportului de persoane în condiții de legalitate și siguranță.”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova.

VEZI ȘI: Acțiune rutieră în Câmpina. Ce șoferi sunt în vizorul Poliției

 

Back To Top