Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cursuri on-line cnmv
Categorie: Știri locale

Cazurile Covid confirmate, deja, în rândul profesorilor și al elevilor, a determinat suspendarea cursurilor fizice și la Colegiul Național "Mihai Viteazul" Ploiești, după ce măsura fusese luată, în cursul zilei de joi, de Consiliul de Administrație al C. N. "I. L. Caragiale".

CNMV va organiza cursuri exclusiv on-line timp de 10 zile, în 28 ianuarie - 6 februarie, având deja mai mulți profesori confirmați cu Covid, dar și zeci de elevi testați poitiv ori aflați în carantină.

Joi, și la CNILC a fost luată aceeași decizie, pe de-o parte în contextul numărului de cazuri confirmate în rândul elevilor, pe de altă parte din cauza numărului mare - peste 15 - de cadre didactice aflate în carantină și izolare, ceea ce a dus la imposibilitatea suplinirii acestora pentru organizarea cursurilor în format fizic.

VEZI ȘI: Cursuri on-line, de vineri, la C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești

Reglementările în vigoare prevăd trecerea unei unități de învățământ la cursuri on-line dacă mai mult de jumătate din clase au activitatea fiică suspendată (din cauza a trei cazuri confirmate în decurs de 10 zile) sau în județele în care gradul de ocupare a paturilor din secții Covid este peste 75% (situație care nu este valabilă în Prahova, deocamdată).

De asemenea, "la apariția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, acestea au obligația de a anunța conducerea unității de învățământ/instituției conexe, care va informa DSP/DSPMB. În urma anchetei epidemiologice, DSP/DSPMB va stabili care sunt contacții direcți ai acestora și va decide împreună cu conducerea unității de învățământ dacă se impune suspendarea activităților didactice la nivelul grupei/clasei sau unității de învățămân", mai prevede un ordin comun al ministrului Educației și ministrului Sănătății, emis în luna ianuarie.

 

 

 

Back To Top