Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu vegetație boldesti
Categorie: Știri locale

Pompieri cu cinci autospeciale intervin, duminică după-amiază, la Boldești-Scăeni, pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetație.

ISU Prahova a anunțat că focul se manifestă în zona Mucava. Este vorba despre o zonă joasă, cu mult stuf. Sursa citată menționează și că este vorba despre un incendiu puternic, care afectează aproximativ 40 de hectare.

La locul evenimentului acționează patru echipaje ale ISU Prahova și un echipaj de la SPSU Schelă.

Este al doilea eveniment de acest fel la Boldești-Scăeni, în ultimele 48 de ore. Precedentul, declanșat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Seciu, a creat probleme pentru că s-a extins rapid din cauza vântuui puternic și amenința să ajungă la sonde.

Update - Zona este traversată de o conductă de gaze. După ce vegetația din jur a ars, pompierii au observat o flacără de 1,5 m întreținută, cel mai probabil, de o scăpare de gaze.

Update - ISU Prahova a anunțat că incendiul a fost localizat, în jurul lei 15.30. Pompierii au salvat șase locuințe care erau amenințate să fi cuprinse de flăcări.

VEZI ȘI: Incendiu în zona sondelor de la Seciu. Focul s-a extins rapid din cauza vântului puternic

Foto ilustrație

Back To Top