Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

minore_prostitutieLucrătorii  Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, au desfăşurat activităţi specifice şi de urmărire penală pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale desfăşurate de membrii unui grup infracţional organizat ce acţiona pe raza municipiului Ploieşti, profilat în comiterea infracţiunilor de trafic de minori în vederea exploatării sexuale, şi proxenetism.

Activitatea infracţională a membrilor grupului  s-a desfăşurat  de la începutul anului  2011 până în luna februarie 2012, perioadă în care traficanţii au recrutat  mai multe tinere printre care şi minore, pe care  le-au determinat să întreţină raporturi sexuale contra cost.

Grupul infracţional organizat era constituit din G.G. de 38 de ani, G.V. (mama ei)  în vârstă de 69 ani, G.C. de 36 ani (fratele ei), O.A. de  41 de ani (concubinul ei) şi A.M. de 42 de ani.

Tinerele care practicau prostituţia aveau vârste cuprinse între 16 şi 22 ani şi erau racolate de membrii grupării din rândul celor care proveneau din familii dezorganizate, cu  probleme familiale, financiare ori care abandonaseră şcoala.

După racolare, tinerele erau cazate în diferite apartamente din municipiul Ploieşti,  închiriate de membrii grupului infracţional organizat, ori la locuinţele traficanţilor, unde întreţineau raporturile sexuale cu diferiţi clienţi, sumele încasate fiind însuşite de membrii grupării.

Clienţii erau racolaţi de membrii grupării, ori prin intermediul anunţurilor de mică publicitate, prin care erau ofertate servicii sexuale contra cost.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 28.02.2012, cei 5 membrii ai grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar a doua zi au fost prezentaţi Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.  Instanţa de judecată  a emis mandate de arestare preventivă pe numele liderului grupării şi a lui A.M., restul membrilor fiind cercetaţi în stare de libertate, cu obligarea de a nu părăsi localitatea.

Pentru faptele comise, membrii grupării riscă pedepse cu închisoarea între 7 – 18 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu ofiţerii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a membrilor grupării şi tragerea acestora la răspundere penală.

Back To Top