sala sport dumbrava
Categorie: Știri locale

Autoritățile locale din Dumbrava au predat Companiei Naționale de Investiții amplasamentul pe care urmează să fie construită o nouă sală de sport.

Este vorba despre un teren de 2.840 de metri pătrați identificat la Dumbrava, pentru realizarea proiectului derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Licitația pentru realizarea sălii se sport este încă în derulare, valoarea estimată a contractului fiind de 6.482.095,07 lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a expirat pe 10 ianuarie.

Obiectivul va fi construit după unul dintre cele trei proiecte tip disponibile în Subprogramul “Săli de sport” al Companiei Naționale de Investiții. Construcția va avea 1.030 mp, parter și etaj, ia pe lângă sală de sport cu o capacitate de 102 locuri va dispune și de vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice.

La începutul anului trecut, CL Dumbrava a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii  “Proiect pilot - Sală de sport școlară din satul Dumbrava, comuna Dumbrava, județul Prahova”. Este vorba despre o suprafață de 2.840 mp.

VEZI ȘI: DUMBRAVA: Lucrări în toi la Școala Gimnazială Ciupelnița (GALERIE FOTO)

Prin aceeași hotărâre, a fost aprobată asigurarea finanţării, de către Consiliul Local,  a cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi (energie electrică, apă, canal, gaze naturale). De asemenea, CL s-a obligat ă asigure, în condiţiile legii, suprafeţele de teren necesare pentru depozitarea şi organizarea şantierului, respectiv ca, după preluarea amplasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioada de minim 15 ani.

Proiectul este unul dintre cele derulate de administrația comunei prahovene, condusă de Marian Apostol, prin Compania Națională de Investiții, alături de „Reabilitare, consolidare, extindere, modernizare și dotare Dispensar medical sat Ciupelnița”, “Reabilitare, consolidare, modernizare și dotare Grădinița cu Program Normal, sat Dumbrava”, respectiv “Reabilitare, consolidare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Învățător Dinu Nicolae local 2, sat Dumbrava”.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top