Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașina politie noaptea câmpina
Categorie: Știri locale

Un tânăr de 23 de ani este cercetat penal după ce polițiștii care l-au oprit în trafic, aseară, la Câmpina, au constatat că acesta se urcare la volan aflându-se sub influența drogurilor.

"În jurul orei 20.20, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Câmpina, în timp ce acţionau pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au oprit pe Bulevardul Carol I, din municipiu, un autoturism care circula din direcţia străzii Oituz către strada Mărășești.

Întrucât tânărul de 23 de ani aflat la volanul autoturismului avea un comportament neadecvat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

VEZI ȘI: Șofer la volanul unui autoturism radiat, implicat într-un accident rutier în Câmpina

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii substanțelor psihoactive prezente în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a anunțat IJP Prahova.

Back To Top