mașină politie înșelat
Categorie: Știri locale

Polițiștii prahoveni au anunțat că un tânăr de 30 de ani, din Cornu, a fost reținut după ce, vreme de trei ani, ar fi înșelat mai multe persoane cărora la lua bani pentru a le aduce mașini din străinătate.

Polițiștii din Câmpina au efectuat, marți, o percheziție în acest dosar, iar două persoane au fost conduse la audieri.

"În fapt, în perioada anilor 2018-2021, persoana bănuită s-ar fi ocupat cu comercializarea de autoturisme importate din afara țării, câștigând încrederea victimelor care intenționau să achiziționeze astfel de autoturisme, solicitând și primind diverse sume de bani cu titlu de avans sau sub diverse motive, fără însă a-și respecta angajamentele luate.

VEZI ȘI: Prahovean înșelat cu peste 5000 de euro prin metoda "Accidentul"

Prejudiciul estimat este de aproximativ de 150.000 de lei.

În urma percheziției efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri utile cauzei precum și 4 autoturisme, care au fost indisponibilizate, urmând a fi instituit sechestru asigurator asupra acestora", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

În urma probatoriului administrat,  față de bărbatul în vârstă de 30 de ani din comuna Cornu s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi  prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive, a mai precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpina sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Foto ilustrație

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top