Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ucraina casa de cultura a sindicatelor
Categorie: Știri locale

În semn de solidaritate cu Ucraina, Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploiești a lansat un nou proiect educațional pentru instituțiile de învățământ, pentru a ajuta elevii să înțeleagă cultura și tradiția poporului ucrainean.


„În scopul îmbunătățirii înțelegerii reciproce dintre popoare, a culturii păcii și solidarității, propunem profesorilor din unitățile de învățământ din municipiul Ploiești ca, în perioada 3-18 martie, în cadrul orelor de curs, să desfășoare și o activitate de 15-20 de minute, prin care să se facă cunoscute cultura și tradiția poporului ucrainean.

VEZI ȘI: Echipa teatrului din Ploiești, alături de Ucraina

Proiectul are ca obiective principale conștientizarea și responsabilizarea elevilor cu privire la importanța bunei înțelegeri între popoarele vecine și trezirea interesului acestora față de cultura și tradițiile poporului ucrainean”, se arată în comunicatul Casei de Cultură.

Cadrele didactice sunt invitate să acceseze site-ul instituției pentru detaliile și regulamentul proiectului educațional.

Back To Top