Valea Călugărească
Categorie: Știri locale

După ce tineri din Sighetu Marmației au înspăimântat oamenii, punând la megafon sunetul sirenelor de război, și un prahovean s-a gândit să facă aceeași glumă proastă, la Valea Călugărească.

"La data de 4 martie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați despre faptul că, dintr-un autoturism care circulă pe raza comunei, se aud alarme antiaeriene.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza de competență, depistând autoturismul în cauză, fiind condus de un bărbat care asculta muzică cu caracter alarmant, specific situațiilor de urgență, la un nivel ridicat.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Călugărescă.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991 privind  nerespectarea normelor de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice", a anunțat IJP Prahova, în cursul zilei de sâmbătă.

Tânărul ar fi primit o amendă de 3.000 de lei.

VEZI ȘI: Poarta unui magazin din Valea Călugărească incendiată de un client nemulțumit. Patronul l-a refuzat când a vrut să cumpere băutură

Foto ilustrație

 

Back To Top