Categorie: Știri locale

Un microbuz cu aproximativ 15 pasageri a fost implicat, duminică dimineață, într-un accident rutier, pe DJ 101F, în comuna Dumbrava. Autovehiculul a intrat într-un șanț după ce șoferului i s-a făcut rău la volan.

Poliția a anunțat că niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, în cazul șoferului a fost delcarat decesul.

"În această dimineață, pe DJ 101 F, în afara satului Dumbrava a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta pasageri.

Din primele verificări a reieșit faptul că, șoferului microbuzului, un bărbat în vârstă de 50 de ani i s-ar fi făcut rău, pierzând astfel controlul direcției de deplasare, ulterior intrând în șanțul aferent sensului său de deplasare. 

VEZI ȘI: Microbuz cu navetiști implicat într-un accident în Parcul Industrial Ploiești, pe DN 72

În urma evenimentului rutier, pasagerii nu au suferit vătămări corporale.

Conducătorul auto a fost resuscitat de echipajul medical sosit la fața locului, fără rezultat, ulterior fiind constatat decesul acestuia", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Fetiță de 6 ani lovită, pe trotuar, de mașina unui șofer de 29 de ani căruia i s-a făcut rău. Bărbatul a decedat

Foto ilustrație

Back To Top