refugiații Ploiești Poliția Locală
Categorie: Știri locale

Donații din partea Sindicatului Poliției Locale “Mihai Viteazul” au ajuns, vineri, la refugiații din Ucraina cazați la căminul Colegiului “Spiru Haret” Ploiești.

“Membrii Sindicatului Poliției Locale «Mihai Viteazul» au donat produse de igiena personala, rechizite și dulciuri pentru copii ucraineni cazati la Colegiul «Spiru Haret» Ploiești. Vom continua astfel de acțiuni prin sindicatele din cadrul Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România”, au informat reprezentanții sindicatului.

Aproximativ 1.000 de refugiați au fost cazați, până acum, în Prahova, în cămine ale colegiilor din Ploiești și din campusul UPG, dar și la Bucov, Băicoi, Vălenii de Munte și Posești. Printre aceștia se numără și foarte mulți copii.

VEZI ȘI: Încă 150 de locuri pentru refugiații din Ucraina, asigurate în internatele din Ploiești

“Intențiile de ajutor pot fi comunicate la numărul de telefon operaționalizat în Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Prahova, respectiv 0720.259.833.

Ulterior, în funcție de solicitările primite, autoritățile vor contacta și direcționa, în cel mai scurt timp, persoanele care pot pune la dispoziție diferite tipuri de servicii.

Facem un apel către cetățeni să utilizeze ca mijloc de comunicare numărul unic pentru apeluri de urgență - 112 doar în situații de urgență și nu pentru comunicarea intențiilor de sprijin umanitar“, a transmis, încă din primele zile ale războiului din Ucraina, Centrul Județean pentru Coordonare și Conducere a Intervenției  Prahova.

 

 

Back To Top