percheziții furturi atv autoturism
Categorie: Știri locale

Trei tineri din Prahova sunt cercetați fiindcă, în ultimele săptămâni, ar fi furat, pentru distracție, un ATV și un autoturism. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

“Polițiștii Secției Rurale de Poliție Blejoi au efectuat două percheziții domiciliare, într-o comună din județ, în vederea documentării activității infracționale a trei persoane bănuite de comiterea unor fapte de furt.

Trei tineri, cu vârstele de 14, 17, respectiv 21 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru audieri, fiind luată față de aceștia măsura reținerii pentru 24 de ore.

VEZI ȘI: Urmărire în Ploiești. Un adolescent de 17 ani, la volanul unui autoturism furat, a încercat să fugă de un echipaj de Poliție

Din cercetări a reieșit faptul că, la începutul acestei luni, cei trei tineri ar fi sustras un ATV, fiind depistați de polițiști în timp ce îl utilizau, recuperându-l și predându-l persoanei vătămate”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Ceitrei sunt bănuiți că ar fi sustras și un autoturism, în scop de folosință, mașina fiind abandonată, ulterior, pe o stradă.

Foto ilustrație

Back To Top