Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cuțit minor amendă
Categorie: Știri locale

Polițiștii locali de la Ordine Publică au fost alertați, joi, în jurul prânzlui, cu privire la faptul că în stația de microbuze de pe str. Găgeni, din Ploiești, s-ar afla o persoană înarmată. Cel în cauză s-a dovedit a fi un puști de 15 ani care avea asupra lui un cuțit și un pistol cu aer comprimat.

"În data de 17.03.2022, în jurul orelor 12.40, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Pază au fost solicitați prin dispeceratul instituției să se deplaseze la terminalul microbuzelor de pe str. Găgeni, unde  se afla o persoană de sex masculin care avea asupra sa un cuțit.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali l-au depistat și identificat pe numitul D.M.G., în vârstă de 15 ani, domiciliat în Ploiești. Asupra minorului s-au găsit un cuțit cu lama de aproximativ 17 cm și un pistol cu aer comprimat aflat în rucsacul acestuia.

Persoana în cauză a fost predată pe bază de proces verbal lucrătorilor din cadrul Secției nr.2 Poliție pentru continuarea cercetărilor", a informat Poliția Locală Ploiești.

VEZI ȘI: O elevă înarmată cu un cuțit a înjunghiat în piept un băiat în Timişoara, apoi a fugit

"În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că pistolul pe care minorul îl avea asupra sa era unul de tip Airsoft, fără muniție, care a fost confiscat de polițiști. În cauză, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor, cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Totodată, tatăl minorului a fost invitat la sediul unității de poliție, fiind de asemenea sancționat și acesta, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei", au precizat și reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top