Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendii prahova
Categorie: Știri locale

Trei incendii la locuințe, în trei localități diferite, au avut loc în doar câteva ore, vineri seară, în Prahova. Evenimentele s-au soldat cu pagube materiale importante, iar un bătrân a ajuns la spital, cu atac de panică.

Prima dată, pompierii au fost solicitați să intervină la Chiojdeanca (foto), unde flăcările au distrus acoperișul și etajul unei case, dar și o anexă, afectând, în total, aproximativ 350 de metri pătrați.

Și la Bușteni, un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o casă cu mansardă de pe str. Piatra Arsă. Trei echipaje de pompieri și unul SMURD au fost trimise la locul evenimentului. Flăcările au afectat în special acoperișul. Nu au fost persoane rănite, dar un bărbat de 75 de ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Cel de-al treilea din seria de incendii a izbucnit la Sălciile. Acolo au intervenit două echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD. Nu au existat victime, dar o locuință a ars, salvatorii anunțând că sprafața afectată este de 120 mp.

VEZI ȘI: Două incendii au izbucnit simultan, în Prahova. Focul a cuprins două locuințe, la Bălțești

Foto: ISU Prahova

Back To Top