percheziții furt drajna
Categorie: Știri locale

Polițiștii din Drajna au efectuat, marți, trei percheziții, în cadrul a două dosare penale cu prejudiciu total de peste 40.000 de lei.

Două dintre percheziții au avut loc  în comuna Predeal Sărari, la persoane bănuite de tâlhărie calificată și vizate de un dosar cu un prejudiciu estimat la 4.000 de lei. În urma acțiunilor, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani au fost conduși la audieri. Potrivit anchetatorilor, "în noaptea de 27 martie a.c., polițiștii Orașului Vălenii de Munte au fost sesizați, de către un agent de securitate, cu privire la faptul că, în timp ce patrula în zona parcului petrolier din comuna Predeal-Sărari, ar fi surprins două persoane necunoscute care sustrăgeau un motor de la una dintre sondele dezafectate. Agenții de securitate le-au solicitat acestora să se oprească, însă au continuat deplasarea, amenințând cu acte de violență".

VEZI ȘI: Percheziții la suspecți de furturi și tâlhării. Descinderile au loc în Prahova și Brașov

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și indisponibilizate un autovehicul și un ATV (foto articol), în vederea continuării cercetărilor.

Tot polițiștii din Drajna, în vederea documentării unei activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de componente și telecomunicații, au efectuat o percheziție domiciliară într-o comună din Prahova, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 51 de ani bănuit că ar fi sustras mai multe dispozitive și echipamente ce se aflau într-un releu situat în comuna Izvoarele. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la acest lucru pe data de 22 martie, de o societate comercială cu obiect de activitate telecomunicații. IJP Prahova menționează că autorul furtului a creat un prejudiciu estimat la 40.000 de lei.

În urma percheziției au fost identificate unele dintre bunurile sustrase, acestea fiind lăsate sub custodia proprietarului, până la terminarea cercetărilor.

Foto: IJP Prahova

Back To Top