Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

telecabina sinaia
Categorie: Știri locale

Active ale companiei Teleferic Prahova, societate controlată indirect de Adrian Sârbu și intrată în insolvență în 2016, au fost scoase la vânzare prin licitație. Sunt vizate instalații, clădiri, terenuri și ce compun activul "Teleferic Sinaia", relevă date analizate de Profit.ro.

Prețul de pornire este de 3,33 milioane euro (aproape 17 milioane lei), iar garanția de participare se cifrează la circa 1,7 milioane lei, anunță sursa citată.

Potrivit profit.ro, activul este compus din telecabinele duble de la cotele 1.400 și 2.000, telescaunul care face legătura dintre cele două cote, telescaunul și teleschiul de la Valea Dorului, plus terenuri în suprafață totală de 7.400 metri pătrați. Instalațiile de transport pe cablu sunt vândute cu tot cu stații, stâlpi de susținere, motoare de tracțiune, echipamente electrice, sisteme de cabluri și angrenare, vehicule, sisteme de supraveghere și instalații de control și acces.

Teleferic Prahova operează instalațiile de telecabină din Sinaia, telescaunul și teleschiul Valea Dorului – Sinaia, telecabinele din Bușteni și telescaunul din Predeal.

VEZI ȘI: SIMULARE VIDEO Viitoarele pasaje rutiere care vor fi construite pe DN 1, la Sinaia

 Foto: flickr.com

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top