Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

geam-spart-autobuzLa data de 27.03.2012, orele 22.42, Dispeceratul Politiei Municipiului Ploiesti a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Naţiunii o persoana a pătruns într-un autobuz.

În baza celor sesizate, la faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei 1 Poliţie, care au depistat pe strada Naţiunii un grup de trei persoane cu varsta de 14-15 ani. S-a trecut la identificarea persoanelor depistate stabilind ca acestea se numesc: N. Cezar, P. Danut, N. Cristofor şi N. Geani, toţi din Ploiesti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel care a patruns in autobuz este N. Cezar, acestuia fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei nr. 1 Politie Ploieşti, în vederea documentarii întregii activitati infractionale.

Back To Top