masina politie incident florești
Categorie: Știri locale
  • Un beneficiar al Centrului de recuperare neuropsihiatrică a persoanelor adulte cu handicap Călinești a devenit recalcitrant, astăzi, fiind nevoie de intervența polițiștilor pentru ca acesta să fie imobilizat.
  • Unul dintre angajați s-a rănit în timpul intervenției.

"La data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru medical din comuna Florești, despre faptul că un beneficiar al centrului manifestă un comportament recalcitrant.

Deplasați la fața locului, polițiștii au procedat la imobilizarea bărbatului în vârstă de 60 de ani, moment în care, unul dintre angajații centrului s-ar fi rănit, în timp ce încerca să-l ridice pe bărbat din pat.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Până la acest moment, la nivelul Secției Rurale de Poliție Florești nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la săvârșirea vreunei fapte de natură penală", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În continuare, se efectuează verificări în vederea clarificării situației de fapt. 

VEZI ȘI: Au golit rezervorul unei autoutilitare și au furat catalizatorul alteia. Un bărbat și o femeie din Florești, reținuți pentru furt

 

Back To Top