Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

program scoli radu simionescu
Categorie: Știri locale
  • Șase unități de învățământ au primit obiecte de mobilier, în prima etapă a proiectului “Împreună pentru școlile ploieștene”.
  • Campania se bazează pe un parteneriat public-privat care are drept scop dotarea cu mobilier a unităților de învățământ.
  • Inițiatorii, Asociația “EuroSpirit” și consilierul municipal Radu Simionescu, și-au propus ca aceasta să continue și să fie extins în mai multe unități de învățământ, chiar și din afara orașului.

C0nsilierul Radu Simionescu a anunțat că, până acum, în cadrul proiectului au fost strânse donații în valoare de 23.000 de lei. “Prima etapă a proiectului «Împreună pentru școlile ploieștene» a ajuns la final. Prin acest proiect mi-am dorit să venim în ajutorul unităților de învățământ din municipiul Ploiești și să le dotăm cu mobilier (bănci, birouri, dulapuri etc.). Mă bucur că am reușit să ducem la bun sfârșit acest parteneriat public-privat care va avea, cu siguranță, rezultate cu impact pe termen mediu și lung”, a transmis acesta.

În total au fost donate 173 de piese de mobilier (pupitre școlare, bănci, scăunele pentru copii, dulapuri colorate, birouri, mese și table magnetice), pentru o grădiniță (step by step “Rază de Soare”), două colegii (Colegiul Național “Ion Luca Caragiale”, Liceul “Toma Socolescu”) și trei școli gimnaziale (“George Emil Palade”, “Nicolae Iorga”, “Toma Caragiu”) din Ploiești.

VEZI ȘI: Program de internship pentru tinerii care vor să vadă care sunt activitățile unui consilier local, lansat de Radu Simionescu

“Ca urmare a numeroaselor solicitări din partea cetățenilor preocupați de situația și dotările școlilor, am hotărât ca acest proiect să continue atât în Ploiești cât și pentru școlile din mediul rural. Mai multe detalii despre continuarea campaniei voi furniza, după ce voi avea o discuție cu posibilii sponsori și parteneri care se vor alătura acestui proiect”, a transmis consilierul local Radu Simionescu.

Back To Top