Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
macaraPe amplasamentul din str. Ghighiului nr 2, aflat în patrimoniul municipalității, vor începe lucrările de construcție pentru  primele 12 locuințe din programul de locuințe Habitat Ploiești. Materialele provin din donații și sponsorizări, iar construcția este realizată de voluntari împreună cu familiile beneficiare. Aceste case sunt vândute apoi în rate lunare, pe o perioadă îndelungată de timp, fără profit și fără dobândă.  Plățile ipotecare lunare pe care le fac proprietarii intră într-un Fond Rotitor pentru Umanitate, banii fiind folosiți la construcția altor case. 

Pentru selecția familiilor beneficiare, familii nevoiașe al căror viitor este afectat grav de condițiile în care acestea locuiesc, au fost parcurse mai multe etape după cum urmează: 
- depunerea cererilor de luare în evidența din 11 ianuarie și până în data de 31 ianuarie 2012, etapă în care au fost înregistrate 49 de cereri; 
- participarea persoanelor care au depus aceste cereri la cele 4 ședințe publice de prezentare a programului Habitat Ploiești din 15, 22 și 29 februarie și respectiv 7 martie 2012, finalizată de 36 de familii;
- depunerea dosarelor, etapă care se încheie luni, 2 aprilie 2012;
Familiile care vor depune dosarele trebuie să efectueze 100 de ore de voluntariat până la finele lunii mai. De asemenea, se va forma o comisie de analiză a dosarelor care va face un calcul de solvabilitate  și o anchetă socială, apoi se vor stabili cele 12 familie care vor beneficia de locuințele Habitat Ploiești.
Back To Top