Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții țigări
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au efectuat, marți dimineață, o percheziție la un prahovean bănuit că ar fi produs și comercializat ilegal țigări.
  • La domiciliul acestuia au fost găsite aproape 2.000 de țigarete și peste 6 kilograme de tutun.
  • Bărbatul este audiat.

Un prahovan este bănuit că, de mai bine de un an, ar comercializa țigări pe care le produce ilegal.

“În cursul acestei dimineți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Prahova, la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de producere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat și deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, peste limita a un kilogram tutun de fumat.

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, va fi condus la sediul poliției, în vederea audierii.

În fapt, în perioada ianuarie 2021-aprilie 2022, persoana bănuită ar fi produs țigarete la domiciliul său, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane.

În urma percheziției, au fost ridicate 1.766 de țigarete confecționate artizanal și 6.4 kilograme de tutun.

Valoarea totală a produselor indisponibilizate este de aproximativ 1.650 de lei”, potrivit comunicatului transmis de IJP Prahova.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VEZI ȘI: Peste 150 de percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări, după o anchetă internațională

Back To Top