dosar penal scandal Ploiești
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii Secției 1 Ploiești au deschis dosar penal după un conflict izbucnit, miercuri, în centrul municipiului.
  • Patru tineri au fost implicați, iar doi dintre ei ar fi avut asupra lor obiecte periculoase.

"La data de 18 mai a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în zona Palatului Culturii din municipiul Ploiești, are loc un conflict între mai mulți tineri. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, aplanând conflictul, stabilindu-se faptul că între cei 4 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani a izbucnit un conflict spontan, în urma acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani fiind lovit cu pumnul de un alt tânăr în vârstă de 17 ani. Totodată, asupra a doi dintre băieți au fost găsite două obiecte, unul tăietor-înțepător și unul contondent, fără ca acestea să fi fost folosite în altercație", a anunțat IJP Prahova.

VEZI ȘI: Accident cu scandal, azi-noapte, în Ploiești. Un individ ar fi scos sabia – VIDEO LINK

Sursa citată menționează că față de cei patru tineri a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991 R, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză a fost întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul fără drept de obiecte periculoase.

 

Back To Top