Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

controale tce ploiești
Categorie: Știri locale
  • Poliția Locală și TCE au intensificat controalele pentru depistarea persoanelor care circulă cu mijloacele de transport în comun din municipiu fără a achita tariful de călătorie.
  • Aproape 300 de persoane au fost sancționate în ultimele șapte zile.

Bilanțul a fost prezentat vineri de Poliția Locală Ploiești, după acțiunile derulate împreună cu lucrătorii TCE în municipiu, în ultima săptămână.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Biroul Intervenție Rapidă, în colaborare cu lucrătorii din cadrul S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, au desfășurat în perioada 12 – 19 mai 2022, o serie de acțiuni cu privire la aplicarea prevederilor H.C.L. nr. 433/2015 referitoare la aprobarea Regulamentului privind constatarea și sancționarea contravențiilor la transportul public local de persoane în municipiul Ploiești.

Astfel, în urma controalelor efectuate în diferite zone ale orașului, precum B-dul Independenței, str. Gh. Doja, B-dul Republicii, str. Gh.Gr. Cantacuzino, str. Erou Călin Cătălin, Șos. Nordului, au fost aplicate un număr de 284 sancțiuni contravenționale și au fost legitimate 344 de persoane”, informează reprezentanții Poliției Locale.

PL Ploiești poate fi alertată prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

VEZI ȘI: Biletele TCE Ploiești pot fi cumpărate și prin aplicația 24 PAY

Back To Top