Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

otel-betonLa data de 3.04.2012, poliţişti din Măgureni au observat două căruţe pe un câmp agricol situat între satul Lunca Prahovei şi satul Novăceşti.
S-a procedat la legitimarea celor doi conducatori de atelaje hipo, stabilindu-se identitatea acestora: N. Marian şi T. Nicu, ambii domiciliaţi în comuna Proviţa de Jos, în atelajele cărora au fost găsite 12 bucăţi de ţeavă din fier, cărora nu le-a putut fi justificată proveninenţa.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în noaptea de 02/03.04.2012, cei doi s-au deplasat în zona unei sonde din cadrul Schelei „Drăgăneasa”, de unde au  sustras ţeava dezafectată, pe care intenţionau să o vândă la un centru de colectare a fierului vechi din localitate.

La data de 3.04.2012, poliţişti din Iordăcheanu şi Tătaru i-au depistat pe C. Victor, R. Viorel şi M. Gheorghe, care sustrăseseră ţeavă metalică de la conductele si instalaţiile parcului petrolier nr.12 Plavia.
Ţevile sustrase au fost recuperate si predate unităţii prejudiciate.
În cauză au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat.

La data de 03.04.2012, poliţiştii din Apostolache i-au depistat în comuna Sângeru, pe I. Vasile şi I. Ionuţ, din Bălţeşti, care secţionau cablu telefonic, folosindu-se de o pânză de bomfaier.
Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Secţiei Apostolache pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor procedurale.
Cercetările vor fi continuate de lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Apostolache.
Back To Top