Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

magia copilăriei Prahova Value Centre
Categorie: Știri locale
  • Ziua Copilului, cea mai importantă sărbătoare pentru copii, merită o petrecere ca în poveşti.
  • La Prahova Value Centre, Magia Copilăriei aduce super concerte şi spectacole, distracţie şi surprize pentru copiii de toate vârstele.

MAGIA COPILĂRIEI. În perioada 26 mai – 1 iunie, parcarea centrului comercial Prahova Value Centre devine un tărâm magic pentru copiii mici şi mari, cu activităţi menite să celebreze copilăria sau să amintească de ea:

-              parc de distracţii cu maşinuţe electrice, carusele, jocuri pentru toate vârstele (19 – 29 mai);

-              castele gonflabile, personaje de poveste îndrăgite de copii (Micky Mouse şi Minnie, Elsa, Albă ca Zăpada, Batman, Spiderman), baloane, vată de zahăr, face painting, food truck cu meniuri pentru copii pe 1 iunie, începând cu ora 11:00;

-              spectacole de teatru, magie, dans şi concerte în intervalul 26 - 29 mai, cu artiştii Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, cu artiştii Adina Roşca, Cătălin Doinaş, Serena, Bibi, Magic Show by Circul Toledo, Claudia Pavel, Smiley şi Gaşca Zurli.

Desfăşurătorul evenimentelor “Magia Copilăriei”:

magia copilariei pvc 1 iunie

Întreg weekendul 28 – 29 mai este 100% rezervat pentru distracţie, cântece şi dans. Sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 11:00, faimoşii artişti din Gaşca Zurli sunt gazdele unui spectacol de proporţii, unde cei mici vor fi purtaţi de Tanti Prezentatoarea în minunata lume a lui Mulţumesc, Lulu, a Fetiţei Zurli şi a tuturor personajelor de poveste.

Duminică, 29 mai, de la ora 20:00, showman-ul Smiley ne va îndemna să râdem, să visăm, să dansăm şi să cântăm împreună într-un super concert dedicat copiilor mici şi mari. La finalul concertului ne vom bucura împreună de un spectacol de artificii incandescent.

Spectacolele, concertele şi activităţile organizate pe 1 iunie au loc în parcarea centrului comercial, iar accesul este gratuit, în limita spaţiului disponibil.

“Vorbind în tonul şi limbajul copilăriei, invităm pe toată lumea să ne distrăm împreună într-o săptămână cât alţii în 10. Este prima petrecere pe care Prahova Value Centre o organizează cu ocazia zilei de 1 Iunie şi ne dorim să fie una memorabilă, cu veselie din plin, vedete, personaje iubite, culoare. Magia Copilăriei te distrează o săptămână întreagă!” declară Ioana Gheorghe, managerul general al centrului comercial Prahova Value Centre.

Magia Copilăriei este primul eveniment dintr-o lungă serie de surprize pregătite de centrul comercial pentru această vară. Fiecare activitate va avea zona ei dedicată, iar informaţii suplimentare despre eveniment pot fi găsite pe site-ul Prahova Value Centre (Magia Copilăriei - Prahova Value Centre - Prahova Value Centre prahova-valuecentre.ro).

Prahova Value Centre, situat în Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1, constituie componenta comercială a proiectului de tip mixed-use dezvoltat de Prime Kapital în Ploiești. Alături de Pleiades Residence, cel mai verde complex din oraș, formează un hub urban care are la bază un concept inovativ, oferind, în completarea celor două componente principale, retail și rezidențial, servicii și funcții secundare, pentru a crea o comunitate urbană modernă și dinamică, un viitor punct de reper al orașului.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de aproximativ 390 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

VEZI ȘI: Prime Kapital inaugurează Prahova Value Centre și începe vânzările la Pleiades Residence

Back To Top