Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acțiune poliție motociclete noaptea
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii rutieri din Ploiești au derulat azi-noapte, pe raza municipiului, o acțiune comună cu specialiștii din cadrul Registrului Auto Român.
  • 35 de șoferi și motocicliști au fost trași pe dreapta.
  • Echipajele au aplicat 25 de sancțiuni și au reținut nouă permise de conducere.

O nouă acțiune pe linie rutieră a avut loc în Ploiești. Verificările de azi-noapte au vizat în principal starea tehnică a autovehiculelor din trafic, controalele derulându-se în comun cu reprezentanții RAR.

“Noaptea trecută, în intervalul orar 22:00-01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroului Rutier au acționat în municipiul Ploiești pe linie de «stare tehnică», împreună cu specialiștii RAR.

Cu această ocazie au fost controlate 25 de autoturisme și 10 motocicluri, fiind constatate 25 de contravenții.

De asemenea, au fost reținute nouă permise de conducere, cinci conducătorilor de autoturisme și patru conducătorilor de motocicluri”, a informat IJP Prahova.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de aproximativ 8.850 de lei.

VEZI ȘI: Acțiune fulger a Poliției în Prahova. Șofer depistat beat la Gara de Sud din Ploiești, după ce nu a acordat prioritate unui pieton

 

Back To Top