Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
businessAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova organizează, vineri, 27 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Această acțiune devenită tradițională are menirea de a reuni angajatori și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în speranța corelării cererii și ofertei de forță de muncă, în scopul prevenirii și reducerii șomajului.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 09.00 și se va desfășura simultan în Ploiești, la Clubul Sportiv Municipal - Sala ”Doroftei” str. Milcov nr.1, Câmpina, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” - str. Griviței nr. 95, Vălenii de Munte, la Casa de Cultură, str. Berevoiesti, nr. 9.
Agenții economici interesați pot confirmă participarea și pot transmite oferta de locuri de muncă disponibilă(în funcție de locația dorită) la Ploiești, tel/fax 0244/571.444, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Câmpina, tel/fax 0244/376.001, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Vălenii de Munte, tel/fax : 0244.280.339, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Back To Top